“Amagant a Magnon” a l'acte de cloenda de l'exposició “Matheroes” a la Biblioteca Sagrada Família en Barcelona

L'exposició dels cinc superherois “Matheroes: supermaterials, els herois del futur” ha estat des del 10 de desembre de 2018 fins al 8 de gener de 2019 a la Sala d'Exposicions de la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte a Barcelona. Una biblioteca pública especialitzada en ciència, i amb molts “clients” fidels que hi van amb ganes d'aprendre.

L'exposició ha tingut molt bona acollida i interès per part de professors d'escoles de primària i secundària, estudiants, i gent gran.

L'últim dia de la seva estada, es va organitzar l'acte de cloenda que va consistir en dues presentacions:

  • L'Anna May Masnou va presentar el projecte “Matheroes: Supermaterials, els herois del futur” i els cinc supermaterials, que representen les línies de recerca de l'ICMAB, en materials per a energia, superconductors, materials magnètics, electrònica molecular i biomaterials nanoestructurats per nanomedicina.
  • L'Ignasi Fina va presentar més concretament el superheroi “Magnon”. Específicament va presentar la seva recerca en materials antiferromagnètics i el seu interès en controlar la seguretat de les dades.

Els Matheroes viatjaran aquesta setmana a la seva propera destinació: les biblioteques municipals de Sabadell, una ciutat que es troba molt a prop del campus de la UAB i de l'ICMAB.

Gràcies a la Biblioteca Sagrada Família per allotjar-nos, i al públic que va venir a veure l'exposició i a l'acte de cloenda, pel seu interès en la nostra recerca!

Share Button
Projecte finançat per:

Projecte finançat amb la col·laboració de la FECYT - Ministeri de Ciència i Innovació i del projecte d'Excel·lència Severo Ochoa de l'ICMAB-CSIC