L'exposició #Matheroes a la Biblioteca Vapor Badia (Sabadell)

“Matheroes” és un projecte científic dissenyat per l'ICMAB-CSIC en col·laboració amb la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia). El projecte compta amb una exposició de 5 Supermateriales que ara es presenten a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, del 7 d'octubre al 22 de novembre de 2019. Vine a descobrir els materials del futur!

En aquesta exposició, els visitants podran conèixer els nous materials avançats que s'estan desenvolupant actualment a l'Institut. El visitant podrà descobrir cinc nous superherois, amb l'aparença de personatges còmics, que ens presenten els seus sorprenents superpoders derivats del tipus de materials que representen.

matheroes sabadell vermella

Els 5 superherois representen les principals línies d'investigació de l'Institut i ens informen sobre noves aplicacions i productes:

  • Materials per a l'energia sostenible, representat per “FotoEnergia”.
  • nanoestructurats Biomaterials, representats per “BioNanoCàpsula”.
  • Electrònica molecular, representada per “ElectroWoman”.
  • materials superconductors, representats per “Superconductor”.
  • Òxids i materials magnètics, representats per “Magnon”. 

Els cinc superherois vénen en cinc panells, juntament amb una explicació dels materials i les seves propietats, i amb mostres reals dels materials de l'Institut.

L'exposició romandrà oberta fins al divendres 22 de novembre de 2019 a l'entrada de la Biblioteca Vapor Badia (Sabadell).

matheroes sabadell 2 vermell

més informació

Share Button

Biblioteca, Matheroes

Projecte finançat per:

Projecte finançat amb la col·laboració de la FECYT - Ministeri de Ciència i Innovació i del projecte d'Excel·lència Severo Ochoa de l'ICMAB-CSIC