Presentació del projecte Matheroes a la IV Trobada Nacional de Nanodivulgació, dins el Festival 10alamenos9

  • Divendres, 13 d'abril va tenir lloc la IV Trobada Nacional de Nanodivulgació amb diversos experts en nanodivulgación del Campus de la UAB, de Saragossa i de Madrid.
  • El comitè organitzador estava format per Jordi Díaz, dels CCiTUB, Gemma Garcia, de la UAB, Àlex Argemí i Ana de la Osa, l'ICN2, i Anna May, de l'ICMAB.

Participants del CSIC (de Madrid i Barcelona), l'INA, de Esciencia, d'IPE-CSIC de Saragossa, de la SCN2, la Divulcat, de la UAB, dels CCiTUB, i de Eduscopi, es van ajuntar per a aquesta trobada.

La trobada va començar amb una sessió participativa de generació d'idees per a projectes d'nanodivulgación, organitzada per Salva Ferré, la Eduscopi. Es van generar més de 1.500 idees!

A la tarda, els participants van presentar els seus projectes o idees de futurs projectes. Anna May, de l'ICMAB, va presentar el projecte “Matheroes: supermateriales del futur”, que va ser recentment finançat per la FECYT.

més informació

  • Notícia al web de l'ICMAB aquí.
  • Programa de la trobada aquí.
Share Button
Projecte finançat per:

Projecte finançat amb la col·laboració de la FECYT - Ministeri de Ciència i Innovació i del projecte d'Excel·lència Severo Ochoa de l'ICMAB-CSIC