Els Matheroes presentats a la “Trobada de socis” de l'ACCC

  • El 14 de juny es va celebrar la I Trobada de socis i sòcies de l'ACCC (Associació Catalana de Comunicació Científica): comunicant la ciència.
  • Els participants van presentar els seus projectes a la resta de socis. Anna May, sòcia de l'ACCC i Responsable de Comunicació de l'ICMAB, va presentar el projecte “Matheroes”, sota el nom de “Fent atractiva la ciència de materials”
  •  

Amb l'objectiu de donar visibilitat als membres de l'ACCC, fomentar el networking i construir noves col·laboracions, la ACCC celebró su primer encuentro de socios y socias en las instalaciones de Vil·la Urània, a Barcelona.
 
La jornada es va dividir en tres seccions principals: presentació dels projectes, dinàmica participativa i sessió de networking.

Entre les presentacions encontramos una variedad de temas, destacant la interacció entre la ciència i l'art, la literatura i el còmic.

Anna May va presentar els Matheroes. Pots descarregar-te la presentació seguint aquest enllaç:

presentació “Fent atractiva la ciència de materials” sobre els Matheroes

més informació

Notícia al web de l'ACCC aquí.

 

Share Button
Projecte finançat per:

Projecte finançat amb la col·laboració de la FECYT - Ministeri de Ciència i Innovació i del projecte d'Excel·lència Severo Ochoa de l'ICMAB-CSIC