Més de 50 estudiants a la Biblioteca Ponent de Sabadell amb ElectroWoman i Fotoenergia

Divendres, 29 de març, la Biblioteca Ponent de Sabadell es va omplir d'estudiants de 6è de Primària que van venir a una activitat poc usual en les biblioteques: una xerrada i una exposició sobre els materials del futur els esperava!

Anna May, Núria Crivillers i Joan Lluís García Pomar van presentar el projecte “Matheroes” a aquests 50 estudiants i als seus professors. Anna May, responsable del projecte,  va presentar als cinc superherois i va explicar-ne les propietats: Fotoenergia, Superconductor (els va encantar els monopatins que leviten!), Magnon, ElectroWoman i Fotoenergia.

Núria Crivillers, investigadora en electrònica molecular a l'ICMAB, va presentar l'ElectroWoman. Els estudiants estaven sorpresos per totes les aplicacions futurísticas dels dispositius electrònics fets amb materials orgànics i flexibles.

Finalment, Juan Luís García Pomar, investigador en fotònica a l'ICMAB, va presentar a la FotoEnergia. Amb un llum UV i unes boles d'aigua, en Juan Luís va explicar què era la llum, les seves propietats, i com es pot convertir en energia.

Al final de la sessió, els estudiants van poder visitar l'exposició, que es troba a la Biblioteca de Ponent des de principis de febrer i fins a mitjans d'abril de 2019.

Mira les fotos de l'esdeveniment a la galeria: https://matheroes.icmab.es/ca/galeria/nggallery/album-expominer/Biblioteca-Ponent-Sabadell

Share Button

Biblioteca, Biblioteca Ponent

Projecte finançat per:

Projecte finançat amb la col·laboració de la FECYT - Ministeri de Ciència i Innovació i del projecte d'Excel·lència Severo Ochoa de l'ICMAB-CSIC